Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 7 augustus 2024

gepost 1 month ago, op woensdag, 7 augustus 2024 door Crew

Vlaams Belang Eeklo maakt het eerste deel van haar lijst bekend.

Jens De Pauw werd eerder al aangeduid als lijsttrekker. Hij werd onlangs dertig jaar, en haalde in juni nog ruim 7 duizend 7 honderd voorkeurstemmen als eerste opvolger op de Kamerlijst. Op twee staat Ann Ginneberge, die op de lijst voor het Vlaams Parlement ook goed scoorde.

—----------------------------------

Vrijdag 9 augustus wordt het startschot gegeven voor het Herbakkersfestival in Eeklo. Drie dagen lang is er in Eeklo een gratis stadsfestival, met ondermeer Daan en Raymond van het Groenewoud.

—--------------------------------

De 68 jarige André Lips uit Bellem (Aalter) heeft voor de 150ste keer bloed gegeven, en werd gehuldigd door het Rode Kruis. André Lips was een jongeman van twintig toen hij zich voor het eerst liet prikken. “Mijn zussen deden het, en ik ben dan eens meegegaan”, aldus André.

—------------------------------------

Het festival Couleurs Devie staat komend weekend gepland in het Sint-Annapark in Maldegem. Op vrijdag 9 augustus is er het festival, en op zaterdag 10 augustus de gratis familiedag.

—-------------------------------------

De concertreeks ‘Helden in het Park’ is op deze donderdag aan de tweede avond toe. Muziekclub N9 trakteert er op een Latijns-Amerikaanse avond. “Bereid je dus voor op een avond vol Latin jazz, salsa en cumbia.

—--------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws