Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 21 augustus 2024

gepost 4 weeks ago, op dinsdag, 20 augustus 2024 door Crew

Volgend jaar loopt het driejarig contract voor het asielcentrum in Het Godshuis in Sint-Laureins af. De eigenaars, Fedasil en het Rode Kruis moeten nu onderhandelen of er een verlenging komt van de verblijfplaats voor de 240 asielzoekers.

—------------------------------------------------

Een zeventiger die onwel werd achter het stuur van zijn wagen is dinsdag overleden aan het kruispunt van de Veldbrugstraat met de Assenedesteenweg in Zelzate. De hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar hulp kon niet meer baten.

—-------------------------------------------------

‘Ville en Vert’ in Assenede zien plots een Pommelien-effect in de kaartenverkoop. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september is er in Assenede weer ‘Ville en Vert’, het festival midden in de maïs. Met op vrijdag 13 september onder andere Pommelien Thijs op de affiche. —-----------------------------

‘Helden in het Park’ sluit op donderdag 22 augustus de zomer af met een avondje reggae. Vier donderdagen lang kon je deze zomer in het Heldenpark van Eeklo gratis genieten van wereldmuziek. Donderdag is de slotavond reggae, net zoals op de startavond.

—-----------------------------

Op zaterdag 24 augustus zijn de terreinen van KVE Aalter opnieuw het epicentrum van het jeugdvoetbal. Tijdens de derde editie van de Suwie Youth Cup voor U9 komen 24 teams uit 8 landen strijden voor de hoofdprijs.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws