Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 12 juni 2024

gepost 3 months ago, op woensdag, 12 juni 2024 door Crew

De geplande werken aan de markt van Eeklo kunnen dan toch niet van start gaan deze maand. Dat komt doordat een klacht over een ondergrondse bunker ontvankelijk is verklaard. De klacht moet nu eerst onderzocht worden. Hoelang dat zal duren, is niet duidelijk.

—------------------------------

De buurt van de Schapersbosstraat in Knesselare (Aalter) is ontevreden over de wegenwerken in hun straat. De Schapersbosstraat in een zijstraat van de Knokkebaan. Sinds september vorig jaar wordt er gewerkt. “Er loopt van alles mis”, zegt buurtbewoner Andy De Smedt. “Vuil afvalwater loopt niet weg, de aansluiting van de riolering is niet goed, en het stinkt zelfs in onze huizen.

—----------------------------------

Speelpleinwerking GEKKO in Eeklo krijgt deze zomer steun van Oranje vzw en zet dus ook de deuren open voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. “Oranje vzw heeft een jarenlange ervaring met inclusief speelpleinwerk en net die expertise is een mooie aanvulling op de werking”, zegt schepen Filip Smet (CD&V).

—----------------------------------

Warenhuis OKay in Knesselare (Aalter) heeft de deuren gesloten voor enkele verbouwingswerken. De laatste dagen was er een uitverkoop en ondertussen zijn de verbouwingen aan de winkel gestart. Op vrijdag 5 juli gaat de vernieuwde winkel in Knesselare weer open. —-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws