Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 11 september 2024

gepost 1 week ago, op woensdag, 11 september 2024 door Crew

Op dik een maand van de gemeenteraadsverkiezingen blijft het onduidelijk of Open Vld in Aalter opkomt. De strijd om de kiezer wordt in Aalter op 13 oktober voorlopig gestreden tussen CD&V/DU, Groen, N-VA en Vlaams Belang. Van Vooruit, VLD of PvdA voorlopig geen spoor.

—-----------------------------------

Lijsttrekker Hilde Lampaert van DURF! zegt na de gemeenteraadsverkiezingen in Eeklo met alle partijen rond de tafel te willen zitten. Hilde Lampaert roept op om respect te hebben voor iedere verkozene.

—-------------------------------

Politiezone Aalter/Maldegem verwelkomt wijkinspecteur Nick Desmet. Hij wordt het aanspreekpunt voor de politie in Poeke. Wijkinspecteurs proberen in de verschillende wijken te zorgen voor orde, rust en veiligheid.

—-------------------------------------

De laatste werken worden uitgevoerd aan het nieuwe ontmoetingscentrum Karmin’A in Knesselare (Aalter) dat vrijdagavond officieel wordt geopend. Zondag mag iedereen een kijkje gaan nemen, en vanaf volgende week maandag gaat het nieuwe complex in Knesselare in gebruik.

—-----------------------------

Het dorp Poeke houdt komend weekend de septemberkermis. Dit jaar met een pak meer showbizz dan normaal. Op vrijdag 13 september is er spektakel in de tent en zaterdag 14 september komt Piv Huvluv met zijn voorstelling ‘Zoiets verzin je niet’.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws