Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 21 juni 2024

gepost 3 months ago, op vrijdag, 21 juni 2024 door Crew

Een ongelukkige naamsverwarring heeft voor heel wat onduidelijkheid gezorgd bij een overlijdensbericht. Voormalig profwielrenner Sven Jodts uit Aalter bleek daardoor even doodverklaard. Tijdens een wielerwedstrijd in het West-Vlaamse Ruddervoorde ging het op sociale media de ronde dat Jodts overleden was, terwijl het om Steve Jans ging. Allebei reden ze vroeger voor het wielerteam Mez.

—------------------------------------------

Gisteren zaten vakbonden en directie bij Ontex voor het eerst samen in Eeklo. Het bedrijf sluit de vestiging, en 350 mensen verliezen hun job. De christelijke vakbond vindt dat er ook aandacht moet gaan naar onderaannemers en tijdelijken.

—-----------------------------------

De inleverbus van de bibliotheek van Aalter is beschadigd door vandalen en is tijdelijk niet bruikbaar. De inleverbus vind je aan de linkse zijgevel van ArtA’A aan het station in Aalter. In die bus kan je op elk uur van de dag of nacht boeken binnen brengen. Die inleverbus werd nu beschadigd door onbekenden, en is daardoor tijdelijk onbruikbaar. —--------------------------------

Een man die maar liefst 76 kilometer per uur te snel reed over de N44 in Maldegem heeft van de politierechter een fikse boete én een rijverbod gekregen. De politierechter veroordeelde hem tot een boete van 800 euro en een rijverbod van 2 maanden in het weekend.

—--------------------------------

Eeklo viert op zondag 23 juni de derde editie van het Galgenbosfeest. Het wordt een gezellig buurtfeest in Sint-Jozef waarbij er ruimte is voor ontmoeting en verbinding in een mooi natuurgebied, georganiseerd door stad Eeklo, Kiemkracht en De Volkstuin.

—-------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws