Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 20 september 2024

gepost 1 week ago, op vrijdag, 20 september 2024 door Crew

Op de E40 richting Oostende is donderdagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een vrachtwagenchauffeur verloor ter hoogte van de afrit Aalter de controle over het stuur en belandde tegen de betonblokken naast de rijbaan.

—--------------------------------

Een dertiger uit Aalter hangt een werkstraf boven het hoofd nadat hij tijdens een hoogoplopende ruzie hard in de vinger van zijn ex-schoonvader beet.

—--------------------------------

De Emmaüs basisschool in Aalter ontvangt een gouden ‘Verkeer op School-medaille’. De Vlaamse Stichting Verkeerskunde beloont de school voor haar inzet rond veilig verkeer en verkeerseducatie.

—-------------------------------------------

Het bekende maatwerkbedrijf Mirto opent komend weekend de deuren van haar gloednieuwe site in Eeklo. Men hoopt vooral veel bedrijven te lokken, want door de sluiting van de Ontex-vestiging in Eeklo is er nood aan ander werk voor sommige maatwerkers.

—-----------------------------

Inwoners van Eeklo die wegens ziekte of beperkte mobiliteit niet zelf naar het recyclagepark kunnen gaan, kunnen vanaf 1 oktober een zorgvolmachtattest aanvragen. Op die manier kan iemand anders in hun plaats afval naar het recyclagepark brengen.

—---------------------------------

Politiezone Assenede-Evergem beschikt sinds begin deze week over een gloednieuwe hybride Volvo met de zogenaamde battenburg-dambordmarkering.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws