Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 9 september 2024

gepost 1 week ago, op maandag, 9 september 2024 door Crew

Afgelopen weekend hebben de werknemers van de weekendploeg bij Ontex in Eeklo een tijdlang het werk neergelegd. Ontex kondigde in juni aan dat er een 500-tal mensen moet vertrekken in de vestigingen in Eeklo en Buggenhout. De bonden en de directie zijn nog steeds aan het onderhandelen en de actievoerende werknemers willen vooral duidelijkheid.

—-----------------------------------

Bouwholding VT-Invest Group uit Aalter deelt de opbrengst van hun sponsorloop uit aan drie goede doelen. Elk van de drie goede doelen kreeg een cheque van 2.500 euro.

—--------------------------------

De voormalige garage De Vlieger op de hoek van de Stationsstraat met de Kouter in Aalter wordt momenteel gesloopt en maakt plaats voor een nieuw inbreidingsproject in het centrum van Aalter. Een wandelpad doorheen de nieuwe site zal de Kouter met de Stationsstraat verbinden.

—---------------------------------

Jan De Belleman, echte naam Jan De Smet, is al 25 jaar voor elk evenement trouw op post om dat luidkeels aan de bevolking van Assenede te laten weten. Daarom heeft de gemeente hem nu op een unieke manier vereeuwigd. Vanaf nu zijn er twee bellemannen: de echte en een reus.

—-----------------------------

Alejandro Van Belleghem (33) en Lynn Blanckaert (31) van horecagroothandel Bellimmo zijn in Eeklo verkozen tot ‘Jonge Ondernemers van het Jaar’. De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt door Jong CD&V Eeklo.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws