Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 29 juli 2024

gepost 2 months ago, op maandag, 29 juli 2024 door Crew

Zes politiezones uit Oost- en West-Vlaanderen gaan nauw samenwerken om de plaag van automaatinbraken aan te pakken. Sinds juni zijn al zestien voedingsautomaten in onder andere Deinze en Lievegem opengebroken en leeggeroofd.

—----------------------------------

CD&V Maldegem heeft drie nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Meest opvallende naam is Rita Verleye (65). Zij werkte bijna veertig jaar bij het gemeentebestuur van Maldegem, en ook al dertig jaar actief als secretaris van Kom op tegen Kanker.

—-------------------------------------

Het nieuwe vrijetijdspark in Bellem (Aalter) krijgt meer en meer vorm. De voormalige voetbalsite van Bellem wordt een vrijetijdspark met een multifunctioneel gebouw en nieuwe speel- en sportfaciliteiten voor onder meer de jeugdvereniging Chiro Kierewiet en voetbalclub SK Bellem.

—------------------------------------

Fabrique Fantastique zorgt nog tot en met 1 september voor de interactieve doe-expo rond Ridder Muis, in het Kasteel van Poeke in Aalter. Kaarten vanaf 12,50 euro. Info: www.riddermuisexpo.be.

—----------------------------------

De inschrijvingen zijn gestart voor twee kookworkshops die in het najaar gehouden worden in de nieuwe leskeuken van de Huysmanhoeve in Eeklo. Een eerste reeks is ‘Kooklessen korte keten’. Inschrijven: www.plattelandscentrum.be/agenda.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws