Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 26 augustus 2024

gepost 4 weeks ago, op zondag, 25 augustus 2024 door Crew

Op de E40 in Aalter is zondag een 26-jarige man om het leven gekomen. De bestuurder reed in op een stilstaande vrachtwagen die hulp wilde bieden aan een motorrijder. Voor de man kwam alle hulp te laat.

—----------------------

De oude garages in het begin van de Boomgaardstraat in Aalter zijn gesloopt. De garages tussen het oude café Bar Fatal en de Champagnebar Bobaz waren tientallen jaren oud en duidelijk uitgeleefd. Een verloederd zicht dat nu verdwenen is. In de plaats komt er een nieuw bouwproject.

—--------------------------------

Op zondag 13 oktober trekt ook Eeklo naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Huidig schepen en voormalig burgemeester Koen Loete staat bovenaan de nieuwe Stadslijst #TEAM9900. Een mix van cd&v, Open Vld, Groen en onafhankelijken. “De Ring rond Eeklo is voor TEAM 9900 topprioriteit.

—-------------------------

N-VA Kaprijke lanceert zes nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Meest opvallende naam is die van Bart De Wever. Niet de Antwerpse, maar al sinds 2017 de voorzitter van N-VA Kaprijke-Lembeke-Bentille. “Bart De Wever is een naamgenoot en vooral een ervaren en gerespecteerde leider binnen de afdeling van N-VA Kaprijke.

—----------------------------------

Het kunstproject ‘13 gevels, 13 kunstenaars’ in Assenede heeft er een negende gevel bij. Artiest Jesse Van Gompel brengt een eerbetoon aan de polderboeren en het rijke Asseneedse mosselverleden.

—--------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws