Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 20 mei 2024

gepost 4 months ago, op maandag, 20 mei 2024 door Crew

Stad Eeklo heeft een bod van 6,25 miljoen euro gekregen voor de hele site van lokaal dienstencentrum Zonneheem en de veertig seniorenflats. Woonmaatschappij Meetjesland wil de site kopen. De eerstvolgende gemeenteraad van 27 mei zal de uiteindelijke beslissing moeten nemen. De huurders zullen kunnen blijven huren aan dezelfde voorwaarden.

—---------------------------------------

Bpost en de gemeente Aalter hebben een nieuwe pakjesautomaat geplaatst op het Guldensporenplein in Lotenhulle, tegen de gevel van Fashion for Cycling. Het is de vierde pakjesautomaat in Aalter, na die in Veilige Have en aan Delhaize en Bon’Ap.

—--------------------------------

De Sinksenkermis aan het station van Aalter werd in dit verlengde weekend voor het eerst op de stationsparking gevierd. Noodgedwongen, omdat er in de Spoorweglaan gewerkt wordt aan een fietsenstalling. —------------------------------------------

Na bijna een half jaar zitten de werken aan het kruispunt van de N44 Knokkeweg met de Krommewege in Maldegem erop. Vanaf dinsdag 21 mei kan het verkeer weer de normale toegang tot het industrieterrein van Maldegem nemen. Ook voor fietsers is het nu een pak veiliger om naar het werk te fietsen.

—------------------------------

De Boerenmarkt in Aalter houdt ook nog zaterdag 25 mei een klantenactie voor de ‘Week van de korte keten’. Op de Boerenmarkt op parking Aard in Aalter kan je elke zaterdag van 13.30 tot 16 uur producten recht van de boer kopen.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws