Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 17 juni 2024

gepost 4 months ago, op maandag, 17 juni 2024 door Crew

Maatwerkbedrijf Mirto, met vestigingen in Eeklo en Gent, ziet zijn grootste klant Ontex wegvallen. Eerder kondigde de directie van de luierfabrikant een herstructurering aan. De vestiging in Eeklo zal begin volgend jaar de deuren sluiten. Mirto maakt verpakkingen voor Ontex en ziet door de sluiting haar jaarlijkse omzet met 1 miljoen euro dalen.

—--------------------------------

Unizo Aalter geeft het startschot van hun actie ‘De Stoel’ en zetten hem nog tot en met 24 juni in het gemeentehuis van Aalter. Een jaar lang zal een regisseursstoel op verschillende drukbezochte locaties in Aalter verschijnen. De actie moet Unizo Aalter meer zichtbaarheid geven.

—---------------------------------

De grootste supporter van de Rode Duivels voor het EK staat in Aalter en luistert naar de naam Medar. Medar is de reus die Michiel Steenbeke van Adrem Keukens in Eeklo twee jaar geleden kon kopen. Hij stond daarvoor jarenlang langs de E17 richting Frankrijk. Tot 14 juli staat hij in een Belgisch tenue in de Europalaan in Aalter, om daar het EK-dorp van Peetjes Droom aan te kondigen.

—------------------------------------------

Vanaf 2026 komt er een aparte gft-ophaling in alle vijftien IVM-gemeenten in het Meetjesland, Deinze en de zuidrand van Gent. Dus ook ondermeer in Aalter, Kaprijke, Lievegem en Maldegem.

—-------------------------------------

Durf! is de nieuwe lijst van SMS, N-VA en onafhankelijken in Eeklo waarmee de partij naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. De jongste kandidate op de lijst wordt de 25 jarige Charlotte Vercauteren Ze werkt bij AZ Alma. “

—---------------------------------------





  • Bron: Het Laatste Nieuws