Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 29 augustus 2024

gepost 3 weeks ago, op donderdag, 29 augustus 2024 door Crew

Op de E40 in Aalter is woensdagvoormiddag een ongeval gebeurd waarbij drie wagens betrokken waren. Eén persoon raakte hierbij zwaar gewond, vier anderen liepen lichtere verwondingen op. Alle slachtoffers werden ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

—--------------------------

Poltiezone Aalter/Maldegem organiseert begin september een infoavond over cybercrime. Doortrapte internetcriminelen gebruiken alle mogelijke middelen zoals e-mail, WhatsApp, telefoon, sms… met één doel: uw wachtwoorden, geld of identiteit stelen.

—------------------------------------

De politie van Assenede kon twee fietsendieven arresteren en wil de gestolen tweewielers terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaars. De rijwielen zijn echter niet voorzien van een fietslabel waardoor de politie niet kan achterhalen wie de eigenaars zijn. —-----------------------------------------

Gevluchte Oekraïners die een baan hebben, wonen voorlopig nog gratis in Zeeuws-Vlaanderen. Terneuzen, Hulst en Sluis.

—----------------------------------

De Taaafel, het foodconcept van Lies Vandergeynst uit Waarschoot (Lievegem), heeft nu ook een foodautomaat. De automaat staat in een container, aan het station. Elke week is er een weekmenu, met van maandag tot vrijdag een ander gerecht.

—-----------------------------

Het zwembad van Maldegem opent op zondag 1 september opnieuw de deuren, na een renovatie van vier maanden. Zondag wordt dat gevierd en kan iedereen van 9 tot 12 uur gratis zwemmen. Na het zwemmen krijg je ook nog een drankje aangeboden.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws