Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 17 oktober 2024

gepost 5 days ago, op donderdag, 17 oktober 2024 door Crew

Op Drieschouwen in Stekene is een auto ingereden op een container die op de rijbaan geparkeerd stond. De bestuurder overleed ter plaatse. Het ongeval deed zich woensdag om 8 uur voor.

—------------------------------

Heel wat onrust in Adegem de voorbije dagen, nadat verschillende leerlingen aan de school door een vrouw benaderd werden met de vraag om met haar mee te gaan. De politie kon de dame inmiddels identificeren. Ze werd gedwongen opgenomen in de psychiatrie.

—--------------------------------

De film over ‘1.000 jaar Aalter’ werd al twee keer succesvol vertoond, maar is nu ook thuis online op te vragen. Je vindt de film via www.aalter.be/1000jaar of via YouTube.

—-----------------------------

In de kringloopwinkels van Maldegem en Eeklo organiseert men op zaterdag 19 oktober een jobbeurs. De winkels baden die dag helemaal in het thema van Halloween. Voor de Kringloopwinkels, het fietsatelier en het M’café zijn ze voortdurend op zoek naar gemotiveerde krachten voor zowel ondersteunende functies als maatwerk.

—----------------------------------------

De ‘Week tegen Kanker’ gaat niet onopgemerkt voorbij in AZ Alma. Jaarlijks worden de gele lintjes uitgedeeld en de patiënten in het Oncologisch Dagziekenhuis worden extra verwend. Opvallend zijn de 1.600 kraanvogels in de inkomhal van het ziekenhuis als boodschap van hoop en verbinding voor alle patiënten.

—------------------------------------

Eeklo maakt zich op voor een weekend Winterkermis. Door de werken op de Markt verhuist de kermis deze keer naar het Herbakkersplein. De kermis is open op vrijdag 18 oktober vanaf 16 uur, zaterdag en zondag vanaf 14 uur.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws