Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 13 juni 2024

gepost 3 months ago, op woensdag, 12 juni 2024 door Crew

De vier nieuwe padelvelden op het Sportpark van Aalter worden op vrijdag 14 juni vanaf 19 uur officieel geopend. Iedereen wordt uitgenodigd om de nieuwe sportinfrastructuur van dichtbij te bekijken. De club is amper twee maanden actief en telt al 200 leden.”

Info: www.padel-factory.be.

—-----------------------------

De Baloise Belgium Tour rijdt deze donderdag door vijf van de acht dorpen in Aalter. Supporters kunnen toprenners aan het werk zien in Lotenhulle, Poeke, Aalter-centrum, Sint-Maria-Aalter en Knesselare. Info: www.baloisebelgiumtour.be.

—-----------------------------------

Kiwanis Eeklo-Meetjesland heeft opnieuw 500 popjes geschonken aan de kinderafdeling van AZ Alma in Eeklo. De zieke kinderen krijgen zo’n popje, waarop ze kunnen aanduiden waar ze pijn hebben.

—-------------------------------

Maldegem krijgt deze zomer vier keer een horecastraat, met grote terrassen die over de hele straat verspreid staan. Dat gebeurt al een eerste keer op vrijdag 14 juni van 18 uur tot middernacht.

—---------------------------

Nog tot zondag is het braderie in Maldegem. De handelszaken in Maldegem-centrum zetten hun winkelrekjes uit. Er is een zomerse cocktailbar op de Markt. Alle Info: www.maldegem.be.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws