Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 12 september 2024

gepost 7 days ago, op donderdag, 12 september 2024 door Crew

De laatste gemeenteraad in Aalter voor de verkiezingen van 13 oktober zat deze week helemaal in campagnemodus. Michael Ally (N-VA) wou de gemeenteraadsleden een engagementsverklaring voorleggen, waarbij die zich vanaf volgend jaar engageren om actiever aan politiek te doen.

—-------------------------------

In het centrum van Eeklo is woensdag een bromfietser gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man slipte met zijn voertuig en kwam zwaar ten val. Hij is ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

—---------------------------------------------------

De Houtem Vrienden organiseren op zondag 15 september hun veertiende editie van de rommelmarkt, in de stationsbuurt van Aalter. Van 8 tot 18 uur worden de straten in en rond Houtem dan verkeersvrij gemaakt en kan iedereen komen rommelmarkten. —----------------------------------

Sophie Mara (19) uit Aalter is finaliste voor Miss Oost-Vlaanderen, en wil zo in de race van het kroontje voor Miss België geraken. Sophie Mara komt uit Guinee Conakry, maar woont met haar familie in de Boomgaard in Aalter.

—---------------------------

Overal in Maldegem duiken affiches op met daarop een grote koe en het bedrag van 10 euro. We kiezen voor een koe, omdat wij vinden dat de Maldegemnaar de voorbije jaren al genoeg uitgemolken is”, zegt lijsttrekker Bart Van Hulle.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws