Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 28 mei 2024

gepost 3 months ago, op dinsdag, 28 mei 2024 door Crew

In een appartement in de Zuidmoerstraat in Eeklo heeft zondagavond een zware brand gewoed. Volgens buren zouden er drie luide knallen te horen geweest zijn. Drie personen, een vader, zijn dochtertje van vier en een buurvrouw, werden uiteindelijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

—-------------------------------------

Langs de Knokkebaan in Knesselare, deelgemeente van Aalter, is maandagmiddag brand uitgebroken in een woning. Dat gebeurde tijdens afbraakwerken. Vermoedelijk werd er een gasleiding geraakt. De rijbaan is afgesloten.

—----------------------------------

De volkswijk ‘t Kaaiken in Eeklo verliest haar oudste inwoner. Anna Van Loenhout overleed, een dikke maand na haar 101ste verjaardag.

—-----------------------------------------

De leerlingen van de basisschool Emmaüs in Aalter hebben maandagochtend met hun eigen Olympisch vuur door de straten van de gemeente gelopen. De hele lagere school houdt deze week een Olympische week.

—---------------------------------------

De namen zijn bekend gemaakt van de artiesten die deze zomer naar Parkies Maldegem komen. De concertenreeks start op vrijdag 5 juli aan Den Hoogen Pad in Adegem met de populaire partyband Cookies And Cream. Alle concerten zijn gratis en starten om 20 uur. Info: www.parkies.be.

—----------------------------------------------

De meiboom staat op het dak van het nieuwe sport- en speelpark in Bellem (Aalter). De gemeente investeert meer dan vijf miljoen euro, om SK Bellem en de chiro van het dorp samen een nieuwbouw te geven. De werken lopen vlot, maar zullen bij de start van de voetbalcompetitie niet klaar zijn.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws