Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 25 juni 2024

gepost 4 months ago, op maandag, 24 juni 2024 door Crew

Na de intentieverklaring van Ontex van 13 juni om de afdeling in Eeklo te sluiten, is de wet Renault opgestart, zeggen de vakbonden. Dat houdt in dat alle pistes worden bekeken om alsnog de activiteiten in Eeklo te behouden.

—---------------------------------------------

Mieke Schauvliege uit Aalter wordt opnieuw fractieleider voor Groen in het Vlaams Parlement. De Oost-Vlaamse kopvrouw mag alle groene parlementsleden dus ook de komende jaren aansturen in Brussel. —-----------------------------------------

De Aalterse Handelaars organiseren vanaf woensdag 26 juni een vierdaagse braderie in het centrum van Aalter. De winkeliers geven kortingen in aanloop naar de solden. Vrijdag 28 juni wordt het hoogtepunt met de derde editie van Aalter Feest.

—-------------------------------------------

De Bridge op de Markt van Aalter zoekt een nieuwe uitbater. Het café was in de jaren tachtig en negentig veruit het populairste café van Aalter. Op zaterdagavond stonden ze tot buiten aan te schuiven. Het café staat nu al enkele maanden leeg, en de brouwerij zet het opnieuw te huur. —--------------------------------------------

Stad Eeklo organiseert deze zomer drie Zomerse Muziekavonden en geeft het startschot op vrijdag 28 juni. Eerste feestlocatie wordt de Boelare in Eeklo. Nu vrijdag zingt Olivia, daarna zorgt Sam Gooris voor de ambiance, ook dj Kelly Pfaff komt er draaien.

—---------------------------------------------

Er werd lang over gesproken, maar de werken in de Kaaistraat in Eeklo gaan nu eindelijk van start. Tegen de start van het schooljaar zouden die werken klaar moeten zijn.

—--------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws