Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 20 augustus 2024

gepost 4 weeks ago, op dinsdag, 20 augustus 2024 door Crew

De nieuwe lijst Ons Dorp in Maldegem haalt een toptransfer binnen. Voetballer Nikola Storm stapt in de lokale politiek.

“Iedereen kent Nikola”, zegt lijsttrekker en huidig schepen van Sport Peter T. Van Hecke trots. “ Nikola Storm is actief als profvoetballer bij KV Mechelen. Nikola woont op de Kruipuit in Adegem.

—----------------------------------

Lokaal Sterk! heeft als eerste partij in Assenede zijn volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober bekendgemaakt. De lijst wordt aangevoerd door lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Trees Van Eykeren

—---------------------------------

De Zelzaatse Radio Omroep (ZRO) rouwt om het overlijden van reporter Willy De Groff. De man werd 91 jaar. Willy De Groff woonde net over de Nederlandse grens, in het Sas van Gent, maar was als reporter ook actief in onder andere Zelzate, Evergem en Assenede. Meer dan zestig jaar volgde hij overal het nieuws en de actualiteit.

—-------------------------------

De senioren van Eeklo vieren de Zonneheemse Feesten, in het dienstencentrum Zonneheem. Woensdag speelt het Seniorenorkest Donderdag is er een shownamiddag met Vanessa Chinitor en Dirk Bauters.

—--------------------------

Tijdens de vierde etappe van de Renewi Tour op zaterdag 31 augustus, van Oostburg naar Aalter, rijden de wielrenners maar liefst 113 kilometer door Aalter. Tijdens de etappe van 31 augustus rijdt het peloton drie keer door Ursel, Knesselare, Sint-Maria-Aalter en Aalter-centrum. Poeke, Lotenhulle en Bellem worden twee keer doorkruist.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws