Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 18 juni 2024

gepost 4 months ago, op dinsdag, 18 juni 2024 door Crew

Honderden supporters hebben afgelopen maandagavond in het EK-dorp in Aalter gesupporterd voor onze Rode Duivels. Nog geen grote volkstoeloop, maar wel al een gezellige drukte met enkele honderden supporters. De nederlaag zorgde wel voor ontgoocheling.

—-------------------------------------------------------------------

Burgemeester Pieter De Crem trekt in oktober in Aalter naar de verkiezingen met de nieuwe kartellijst CD&V/DU. Officieel gedaan met het kartel CD&V en N-VA dus in Aalter. DU staat voor Democratische Unie, een politiek overlegplatform dat door De Crem zelf opgericht werd. —------------------------------------

Vrienden van Joey Vander Mullen (17) uit Maldegem hebben maandag een cheque van 2.500 euro overhandigd aan het plaatselijke team van Kom op tegen Kanker. Joey had de cheque graag persoonlijk overhandigd, maar hij vecht in het ziekenhuis tegen een hardnekkige lymfeklierkanker.

—-------------------------------------------

Er wordt met voormalig burgemeester Bart Van Hulle aan een nieuwe kartellijst tussen Open Vld en De Merlaan gewerkt. Bart Van Hulle is ontslagnemend in het Vlaams parlement, en kwam ook al niet meer op voor de Vlaamse verkiezingen.

—--------------------------------------------------

Het event Beestig Eeklo heeft zondag met een bezoek van prins Laurent nog een onverwachte eregast gekregen. Beestig Eeklo is al enkele jaren het event in Eeklo voor iedereen die van dieren houdt. En bij die omschrijving staat prins Laurent natuurlijk helemaal bovenaan. Niemand wist van de komst van Prins Laurent af, De prins wou dan ook zonder protocol naar het event komen.

—-----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws