Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 1 oktober 2024

gepost 3 weeks ago, op dinsdag, 1 oktober 2024 door Crew

In Eeklo is gisteren een man van 86 aangereden door een vrachtwagenchauffeur. Hij werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld die de precieze omstandigheden van het ongeval zal onderzoeken.

—-----------------------------------

In de Koning Albertstraat in Eeklo hebben vandalen de voordeur van het pas opgefriste Beobank-kantoor vernield. De uitbaters troffen de gebarsten glazen deur maandagochtend aan en zijn nu op zoek naar getuigen.

—-----------------------------------------

Een dertiger uit Maldegem die bij een alcoholcontrole 1,15 promille in het bloed bleek te hebben, heeft van de Gentse politierechtbank een rijverbod gekregen. De man uit Maldegem was vorig jaar net vader geworden en ging om dat te vieren met een vriend een hapje eten en drinken.

—----------------------------------------

65 jaar, zo lang is de dynastie De Crem al aan de macht in Aalter. Eerst vader Jan, daarna zoon Pieter. In geen enkele andere gemeente als Aalter heeft één familie zo’n impact gehad op de ontwikkeling van een gemeente.

.—---------------------------------

Voortaan kunnen mensen hun auto opladen aan de Aalterse carpoolparking aan de E40. Aan elk station kunnen tien wagens snelladen, wat voor de gemiddelde elektrische wagen op een klein halfuurtje aankomt.

—---------------------------------

In Boekhoute zijn ze het niet eens met het nieuwe vervoersplan van De Lijn. Vooruit Assenede zamelde hiervoor 1000 handtekeningen in tegen het aantal bussen die er zijn geschrapt.

—-----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws